Baume & Mercier hos Protid

Baume & Mercier er et av de eldste sveitsiske klokkemerkene, grunnlagt i 1830 i den lille sveitsiske landsbyen Les Brenets av Louis Victor og Pierre-Joseph-Celestin Baume. I mer enn 190 år har de håndlagede urene satt spor etter seg. Både gjennom sine presise og bestandige urverk, men også ved å representere design som treffer tidsånden. Et Baume & Mercier ur er et tydelig statement i et hverdagsantrekk og vil samtidig alltid være et diskret og elegant følge til et formelt antrekk.

I 2018 lanserte Baume & Mercier Clifton Baumatic.Klokkeserien har merkets første in-house urverk med imponerende egenskaper som 120 timer/5 dagers gangreserve, antimagnetsime opp til 1500 Gauss, COSC-sertifisert nøyaktighet og anbefalt serviceintervall på mer enn 5 år.

Alt dette pakket inn i et meget pent og elegant ur.

I år Baume & Mercier Riviera. Første gang lansert i 1973 – Nå fortsatt like gjenkjennbar med sin 12-kantede krans rundt glasset. Et elegant sporstur som passer uansett antrekk og anledning. Det smyger seg lett under skjortemansjetten og gir et diskré elegant uttrykk.

Riviera kolleksjonen består av 7 modeller i 42mm til han og 5 modeller i 36mm å velge blant til henne. Kolleksjonen blir desto mer spennende på grunn av Baume & Mercier sitt nye Fast Strap System. Det tar bare sekunder å bytte fra lenke til gummi-rem og vis-versa uten bruk av verktøy.

Riviera

Clifton Baumatic

Hampton

Classima