På lag med Ønsketransporten

Protid samarbeider med organisasjonen Ønsketransporten som bidrar til at mennesker med sykdom og/eller svært begrenset førlighet, kan få oppfylt sine ønsker. Det kan være å delta i bryllup, begavelser, jubileer og andre viktige anledninger, eller å oppleve en fotballkamp, en konsert, eller å dra til et sted som har betydning.

Vipps minimum kr 100,- til Ønsketransporten, vippsnummer 744263, og du er med i trekningen av en Seiko Prospex 1965 Diver´s Modern Re-interpretation Save the Ocean Special Edition til en verdi av kroner 16 998. Konkurransen fungerer som en loddtrekning, hvor hver hundrelapp du bidrar med gir økte vinnersjanser.

Om klokken:

Seiko Prospex 1965 Diver´s Modern Re-interpretation Save the Ocean Special Edition.

Automatisk urverk – 40mm – 300m vanntett.

Referanse: SPB297J1

Med 1965 Diver´s SPB297J1 henter Seiko inspirasjon fra merkets, og Japans, første dykkerklokke — en modell som er kjent blant entusiaster som 62MAS. Denne moderne tolkningen i stål måler 40mm og kommer med en blå tallskive og selvlysende visere og indekser med et vintage preg. Uret er utstyrt med Seiko sitt in-house kaliber 6R35, et automatisk urverk med 70 timer gangreserve. Klokken er vanntett til 20 bar (200m / 660ft) og presenteres på sort gummirem. Modellen er en del av Save the Ocean kolleksjonen hvor deler av inntektene går til å redde havområdene.

Vinneren trekkes: 15. Oktober 2023.

Om Ønsketransporten

Ønsketransporten er en ideell organisasjon som har som formål å bidra til økt livskvalitet og livsglede til mennesker med livsbegrensning som følge av sykdom eller skade, ved oppfyllelse av ønske om spesifikk opplevelse eller deltakelse i meningsfulle sammenhenger med medisinsk- og etisk forsvarlig transport og følge.

Ønsketransporten ble etablert i Rogaland i 2017, og organisasjonens tjenester baseres på frivillighet. Tilbudet er kostnadsfritt for ønskeren og pårørende, og er ment som et supplement til offentlige tjenester da det ikke eksisterer et offentlig tilbud.