På lag med Ønsketransporten

Protid samarbeider med organisasjonen Ønsketransporten som bidrar til at mennesker med sykdom og/eller svært begrenset førlighet, kan få oppfylt sine ønsker. Det kan være å delta i bryllup, begavelser, jubileer og andre viktige anledninger, eller å oppleve en fotballkamp, en konsert, eller å dra til et sted som har betydning.

Vipps minimum kr 100,- til Ønsketransporten, vippsnummer 744263, og du er med i trekningen av en Victorinox Maverick til en verdi av kroner 5 590,-. Konkurransen fungerer som en loddtrekning, hvor hver hundrelapp du bidrar med gir økte vinnersjanser.

Om klokken:

V241934 – Quartz, 100 meter vanntetthet, 43mm, Safirglass

Maverick fanger den eventyrlystne ånden til dyphavsdykkeren, hvor nøyaktig timing er et spørsmål om liv og død. Disse stilige klokkene har en enveisroterende bezel – en funksjon utviklet for dykkere for å registrere nøyaktig tid under vann. Over eller under bølgene leverer den teknisk presise og visuelt imponerende Maverick-klokken kontroll og presisjon for å navigere i det moderne livet, og er forbedret med ripesikkert safirglass for optimal utholdenhet.

Vinneren trekkes 15.09.2022.

Om Ønsketransporten

Ønsketransporten er en ideell organisasjon som har som formål å bidra til økt livskvalitet og livsglede til mennesker med livsbegrensning som følge av sykdom eller skade, ved oppfyllelse av ønske om spesifikk opplevelse eller deltakelse i meningsfulle sammenhenger med medisinsk- og etisk forsvarlig transport og følge.

Ønsketransporten ble etablert i Rogaland i 2017, og organisasjonens tjenester baseres på frivillighet. Tilbudet er kostnadsfritt for ønskeren og pårørende, og er ment som et supplement til offentlige tjenester da det ikke eksisterer et offentlig tilbud.