Rolex hos Protid

Rolex er en produsent av luksusklokker som baserer seg i Genève, Sveits. Opprinnelig grunnlagt som Wilsdorf og Davis av Hans Wilsdorf og Alfred Davis i London, England i 1905. Deretter registrerte selskapet «Rolex» som merkenavn på klokkene i 1908, og ble Rolex Watch Co. Ltd. I 1915. 

Rolex klokker er lagd av de fineste materialene og med nøye oppmerksomhet til detaljer. Hver komponent er designet, utviklet og produsert til de mest krevende standardene. Klokkene er bygget og designet for å vare, takket være dedikerte urmakere, designere og ingeniører med unik urmakerekspertise. Deres ferdigheter og kunnskap overføres til hver eneste klokke. Rolex er stolt over å presentere arbeidet til disse fremragende spesialistene

Rolex Forhandlere

PROTID HÅKON LIAN

Urmaker Håkon Lian er medlem av Protid og Norges Urmakerforbund. Du finner oss i Nordre gate 9, midt i Trondheims største gågate. Her har vi vært siden 1866. Vi er Midt-Norges største leverandør av kvalitetsur i alle prisklasser. Hos oss kan du også få ditt ur reparert av kvalifiserte fagurmakere.

Urmaker Håkon Lian er offisiell Rolex forhandler og her kan du få veiledning og kjøpe nye Rolex klokker. Vi er i tillegg et autorisert Rolex servicesenter hvor du får kyndig hjelp og service på ditt Rolex ur av våre urmakere.

Nettside: Urmakerlian.no

Telefon: 73 52 04 11

E-post: urmaker.lian@protid.no

Veibeskrivelse: Nordre gate 9, 7011 Trondheim

PROTID LERVIK UR

 

Familien Lervik har med sine urinstinkter tatt tiden ekstremt på alvor i 56 år. Lokalene til Lervik Ur midt i Haugesund sentrum blir i dag karakterisert som én av Norges aller flotteste urmakerbutikken

Nettside: Lervikur.no

Telefon: 52 70 03 50

E-post: post@lervikur.no

Adresse: Haraldsgaten 93, 5528 Haugesund