Tudor hos Protid

Montres TUDOR SA er en sveitsisk produsent av armbåndsur med base i Genève, Sveits. Registrert i 1926 av Hans Wilsdorf, grunnleggeren av Rolex, og er fortsatt et søsterselskap for Rolex, begge selskapene eies av Hans Wilsdorf Foundation.

TUDOR har valgt Protid Urmakere som autorisert forhandler. Handler du hos Protid gjelder norsk kjøpslov, internasjonal garanti og Protid sin egen utvidet garanti gratis i 6 måneder. Protid tilbyr utsatt betaling, finansiering med ProCard og bytterett i 30 dager.

Tudor Forhandlere

URMAKER J. GJERTSEN

Urmaker Lian er medlem av Protid og Norges Urmakerforbund. Du finner oss i Nordre gate 9, midt i Trondheims største gågate. Her har vi vært siden 1866. Vi er Midt-Norges største leverandør av kvalitetsur i alle prisklasser. Hos oss kan du også få ditt ur reparert av kvalifiserte fagurmakere.

Urmaker Lian er offisiell Rolex forhandler og her kan du få veiledning og kjøpe nye Rolex klokker. Vi er i tillegg et autorisert Rolex servicesenter hvor du får kyndig hjelp og service på ditt Rolex ur av våre urmakere.
Nettside: Urmakerlian.no Telefon: 73 52 04 11 E-post: urmaker.lian@protid.no Veibeskrivelse: Nordre gate 9, 7011 Trondheim

LERVIK UR

Familien Lervik har med sine urinstinkter tatt tiden ekstremt på alvor i 56 år. Lokalene til Lervik Ur midt i Haugesund sentrum blir i dag karakterisert som én av Norges aller flotteste urmakerbutikken

Nettside: Lervikur.no

Telefon: 52 70 03 50

E-post: post@lervikur.no

Adresse: Haraldsgaten 93, 5528 Haugesund